Грамофонна плоча Queen ‎– Live Killers – Архив

Грамофонна плоча  Queen ‎– Live Killers    Грамофонна плоча  Queen ‎– Live KillersГрамофонна плоча  Queen ‎– Live Killers

Формат: 12”
Година на издаване: 1979
Комплекта съдържа 2 плочи


A1 We Will Rock You
A2 Let Me Entertain You
A3 Death On Two Legs (Dedicated To…)
A4 Killer Queen
A5 Bicycle Race
A6 I’m In Love With My Car
A7 Get Down, Make Love
A8 You’re My Best Friend
B1 Now I’m Here
B2 Dreamer’s Ball
B3 Love Of My Life
B4 ’39
B5 Keep Yourself Alive
C1 Don’t Stop Me Now
C2 Spread Your Wings
C3 Brighton Rock
D1 Bohemian Rhapsody
D2 Tie Your Mother Down
D3 Sheer Heart Attack
D4 We Will Rock You
D5 We Are The Champions
D6 God Save The Queen
Плочите са втора употреба

Цена – 22 лв

error: Content is protected !!