Грамофонна плоча The Rolling Stones ‎– Stones Story

Грамофонна плоча  The Rolling Stones ‎– Stones Story    Грамофонна плоча  The Rolling Stones ‎– Stones StoryГрамофонна плоча  The Rolling Stones ‎– Stones Story

Формат: 12”
Комплекта съдържа 2 плочи


A1 Come On 1:48
A2 I Wanna Be Your Man 1:43
A3 Not Fade Away 1:46
A4 Carol 2:35
A5 It’s All Over Now 3:27
A6 Little Red Rooster 3:04
A7 Time Is On My Side 2:52
A8 The Last Time 3:41
A9 (I Can’t Get No) Satisfaction 3:45
B1 Get Off Of My Cloud 2:53
B2 19th Nervous Breakdown 3:56
B3 As Tears Go By 2:44
B4 Under My Thumb 3:41
B5 Lady Jane 3:06
B6 Out Of Time 5:21
B7 Paint It Black 3:45
C1 Have You Seen Your Mother Baby, Standing In The Shadow? 2:34
C2 Let’s Spend The Night Together 3:26
C3 Ruby Tuesday 3:13
C4 Yesterday’s Papers 2:20
C5 We Love You 4:35
C6 She’s A Rainbow  4:11
C7 Jumpin’ Jack Flash     3:45
D1 Honky Tonk Women 2:59
D2 Sympathy For The Devil 6:28
D3 Street Fighting Man                3:08
D4 Midnight Rambler 6:52
D5 Gimme Shelter 4:30

Плочите са втора употреба

Цена –  25  лв

error: Content is protected !!