Универсален китарен пиезо контакт микрофон

Универсален китарен пиезо контакт микрофон

piezo-mikrofon-za-kitara-600x600

Стандартен размер на жака.
Джак: 6 мм
Дължина на кабела: 82 см
Цвят: черен
Материал: пластмаса

Микрофона е нов

Цена – 17.90 лв

error: Content is protected !!