Back
Начало » Каталог продукти » Антенен преход FAKRA – DIN KIA 093 HYUNDAI KIA – DIN.

Антенен преход FAKRA – DIN KIA 093 HYUNDAI KIA – DIN.

9.90лв.

Тегло 1 кг
Описание
Антенен преход FAKRA – DIN KIA 093 HYUNDAI KIA – DIN.
– Тип автомобилен конектор: антенен адаптер
– Вид на контактите: DIN
За марка автомобил:
– Hyundai
– Kia
За модел автомобил:
– Hyundai i10 2008->
– Hyundai i30 2008->
– Kia Cerato 2008->
– Kia Picanto 2007->
– Свойства на автомобилно аудио: за инсталация на радиоприемници